Πως Δρα

Η L-καρνιτίνη έχει ως βασική λειτουργία το μεταβολισμό των λιπαρών οξέων μακράς αλύσου και την παραγωγή ενέργειας. Η χορήγηση της L-καρνιτίνης μπορεί να προστατεύσει το μυοκάρδιο από την ανώμαλη ενδοκυτταρική συσσώρευση λιπαρών οξέων.

Η ταυρίνη παίζει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό του μυοκαρδίου ρυθμίζοντας τα επίπεδα ιόντων ασβεστίου και εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες. Η ταυρίνη έχει αντιαρρυθμικές ιδιότητες. Ρυθμίζει τον καρδιακό παλμό ανάλογα με τα επίπεδα ιόντων ασβεστίου και εξασφαλίζει την ακεραιότητα των μυοκαρδιακών κυττάρων.

Το συνένζυμο Q10 (ουμπικινόνη) είναι βασικό για τη διαδικασία παραγωγής ενέργειας στο σώμα. Είναι επίσης σημαντικός αντιοξειδωτικός παράγοντας στα μιτοχόνδρια, όπου λόγω της εντατικής παραγωγής ενέργειας για την καρδιά, απελευθερώνεται ένας μεγάλος αριθμός ελεύθερων ριζών.

Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και επίσης, μειώνει την προσκόλληση των αιμοπεταλίων στη στεφανιαία αρτηρία, διευκολύνοντας τη ροή αίματος στα αγγεία που αιματώνουν την καρδιά.

Γιατί να δώσω CardioVet στο ζώο μου;

Το CardioVet ενισχύει την καρδιακή λειτουργία. Μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλη θεραπεία, αναλόγως το πρόβλημα, θα μπορέσει να εξαλείψει τα συμπτώματα που έχουν καρδιογενή προέλευση.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search